В "Епіцентрі" знижки до -50% на автокрісла і бустери для дітей будь-якого віку


Опубліковано 29 Серпень 2021 о 18:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  В "Епіцентрі" знижки до -50% на автокрісла і бустери для дітей будь-якого віку


В "Епіцентрі" знижки до -50% на автокрісла і бустери для дітей будь-якого віку

Наявність дитячого крісла в салоні автомобіля, це не тільки дотримання вимог правил дорожнього руху, а перш за все безпека маленького чоловічка. Адже автокрісло надійно фіксує дитину, і в разі непередбачених ситуацій, різкого гальмування, мінімізує або зовсім запобігає фізичні ушкодження. У зв'язку з початком навчального сезону «Епіцентр» вирішив запустити масштабний розпродаж на дитячі автокрісла і бустери.

У каталозі розміщені товари популярних брендів, таких як: Britax-Romer, Sparco, Lindo, Renolux, Kinderkraft, Carello і багато інших. Головним фактором у виборі дитячого автокрісла є вік, вага дитини, спосіб кріплення: Isofix, дуги, зав'язки і ремені безпеки. Вони бувають точкові, триточкові або зовсім штатні ремені автомобіля. Природно, що найбільш надійні це перші, так як дитя утримується в п'яти точках в межах сидіння і отримує максимальну фіксацію і захист.

Що стосується віку, то автокрісло для новонароджених (його ще називають автолюлька) купується найчастіше з регулюванням кута нахилу, і його можна використовувати для дітей від народження до 12-15 місяців. Далі йде група автокрісел приблизно до 25 або 36 кг, і на останок бустери без спинки і додаткові елементів розраховані на вагу дитини до 40 кг.

Перед оформленням покупки, рекомендовано ознайомитися з технічними характеристиками, описом, а також фото товару, а при отриманні перевірити кріпильні ремені і наявність засувок на ременях безпеки.

Оскільки інтернет-магазин «Епіцентр» один з найбільших гіпермаркетів по Україні, то він користується широкою популярністю і любов'ю покупців. І в свою чергу турбується про їхню безпеку, особливо, якщо це стосується найменших клієнтів. Тому, всі автокрісла представлені в каталозі виконані з високоякісних матеріалів, а також пройшли всі необхідні краш-тести і мають відповідні сертифікати якості.

Крім того, що «Епіцентр» продає якісні дитячі автокрісла популярних брендів за пів ціни, так ще і пропонує своїм покупцям взяти участь в акції на честь свого Дня народження. А саме: здійснити покупку на понад 1 500 гривень з картою «Вигода» одним розрахунковим документом, зареєструвати чек на сайті і натиснути кнопку «старт». Таким чином ви можете отримати від ста до мільйона балів на свою бонусну карту. Період акції 7-31 серпня 2021 року. Не пропустіть свій шанс.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук