Як провести сімейний вихідний, коли надворі похмуро й холодно


Опубліковано 13 Жовтень 2021 о 14:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  Оглядові статті >  Як провести сімейний вихідний, коли надворі похмуро й холодно


Як провести сімейний вихідний, коли надворі похмуро й холодно

Photo: Freepik


Непривітна осінь із різкими змінами погоди вельми сумнівна пора для прогулянок, а через посилення пандемії багато сімей воліють усамітнюватися вдома. 

Сучасні девайси дають змогу легко знаходити розваги для всієї родини, тим паче що ноутбуки, комп'ютери й телевізори мають стабільний доступ до Мережі.


Влаштуйте імпровізований кінотеатр


Щоб зануритися в захоплюючі події фільму, вже немає потреби йти в кінотеатр – ноутбук Асус Зенбук просто створений для трансляції відео. Завдяки якісному дисплею у ваше поле зору потрапляють найдрібніші деталі картини, а насичений та об'ємний звук потішить охочих обговорити сюжет у процесі перегляду.


Характеристики актуальних ноутів дають змогу відтворювати важкий контент, наприклад відео з роздільною здатністю 4К. Навіть за таких навантажень пристрій навряд чи сильно нагріється, тому ви з комфортом зможете тримати його на колінах під час сеансу.

Створіть атмосферу кінотеатру просто у своїй вітальні: запасіться попкорном, придбайте колу, вимкніть світло. Такі моменти запам'ятаються всім членам родини.

Якщо у вас різні уподобання щодо фільмів, у більшості онлайн-кінотеатрів зроблені підбірки сімейного кіно, які з великою ймовірністю будуть цікаві і школярам, ​​і дорослим. Ще варіант – переглянути старі улюблені фільми, в яких кожен знайде для себе щось особливе.


Пограйте в комп'ютерні ігри однією командою


Photo: Freepik


Якщо у родині є фанати комп'ютерних ігор, знадобиться потужний девайс для оброблення графіки. Як ігрове рішення вигідно купити ноутбук Asus TUF Gaming за посиланням https://eldorado.ua/notebooks/c1039096/17931=78415/.

Його складники створені для ефектних онлайн-баталій. Пристрій може похизуватися:

  • потужною відеокартою NVidia. Яскрава графіка й високий FPS – запорука захопливої онлайн-гри;
  • продуктивним процесором. Чипи від Intel й AMD повною мірою допоможуть розкрити ваш ігровий потенціал;
  • ефективною системою охолодження. Практично безшумна й стабільна робота складників дасть змогу повністю сконцентруватися на ігрових завданнях;
  • простою синхронізацією з іншими пристроями. Об'єднуйтеся в команду, щоб перемагати суперників.

Для спільного відпочинку можна знайти купу ігор: обирайте стратегію або логічну головоломку, щоб підтримувати інтерес до процесу кожного учасника.


Поспілкуйтеся з близькими, які зараз далеко


Photo: Freepik


Якщо ви скучили по родичах або друзях, вихідний – найкращий день, щоб присвятити час розмові. За допомогою фронтальної камери високої роздільної здатності ви відчуєте фізичну присутність співрозмовника у вашій кімнаті.

Багатьом сьогодні непросто знайти "вікно", щоб приїхати до дорогих людей, проте можна скористатися благами цивілізації й на кілька хвилин стати ближчими до тих, за ким сумуємо.


*матеріал розміщений на правах реклами






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук