Час починати: добірка атмосферних фільмів для створення новорічного настрою


Опубліковано 23 Листопад 2021 о 10:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  Час починати: добірка атмосферних фільмів для створення новорічного настрою


Час починати: добірка атмосферних фільмів для створення новорічного настрою

Photo: Рixabay

Вже за тиждень в Україну прийде зима, а це означає, що час новорічних та різдвяних свят не за горами. Саме час спланувати зимові вихідні, які можна провести за переглядом прекрасного атмосферного фільму. «Діти в місті» зібрали для вас найцікавіші фільми, які підійдуть для сімейного перегляду.

«Тільки диво»


Українське новорічне фентезі про брата та сестру, батько яких бореться з тяжкою хворобою. Діти вирушають за ліками, щоб урятувати близьку людину. Фільм неймовірно барвистий та повчальний.


Video: Multiplex Cinema


«Хто в домі тато?»


Добра комедія про стосунки батька та вітчима, які борються за любов дітей. Фільм так сподобався глядачам, що за кілька років вийшла друга частина історії.


Video: B&H Film Distribution Company


«Принцеса на Різдво»


Фільм про те, що казка може статися і в реальному житті, а Різдво недаремно вважають чарівним святом. Картина розповідає історію жінки, яка втратила роботу напередодні свята, але здобула щось набагато більше.


Video: michaeldamiandotcom

«Різдво кота Боба»


Цей фільм ґрунтується на реальній історії чоловіка, який жив на вулицях Лондона зі своїм котом. Як пара справлялася з неприємностями перед святом, можна побачити у фільмі.


Video: planetakino

«З Різдвом!»


Шкільний вчитель та невдалий актор у минулому вирішує поставити шкільну різдвяну виставу. Витівка обернулася справжньою пригодою.


Video: Movieclips Classic Trailers


«Подарунок на Різдво»


Старий фільм з Арнольдом Шварценеггером, який не втрачає актуальності до сьогодні. По-справжньому зворушливий сімейний фільм.


Video: Movieclips Classic Trailers


Читайте також: Добірка фільмів для перегляду, знятих за книжками


«Пес, який врятував Різдво»


Собаку з притулку забирають додому напередодні Різдва, але її подальша доля залежить від рішення матері. У свято сім'я їде з дому, а псові доведеться зіткнутися з грабіжниками, які чекали на зручний момент.


Video: Hybrid LLC

«Фред Клаус»


Це фільм про злого старшого брата Санти. Він переїжджає на Північний полюс, де починає плести інтриги проти свого знаменитого родича.


Video: Movieclips Classic Trailers

«Різдво з невдахами»


Фільм про те, як дорослим часом може набридати святкова метушня, і як важко створити атмосферу веселощів, коли сили закінчуються.


Video: Movieclips Classic Trailers


Вам також може стати в нагоді наша стаття: Сімейні фільми: що подивитися з дітьми на карантині





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук