Чи варто купувати дитячу коляску онлайн


Опубліковано 17 Червень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  Чи варто купувати дитячу коляску онлайн


Чи варто купувати дитячу коляску онлайн

Photo: Allo


Зараз люди купують через Інтернет практично все. Що стосується дитячих колясок, то тут думки суспільства розділилися: хтось вважає таку покупку зручною та вигідною, а хтось боїться ризикувати, бо бажає попередньо хоча б доторкнутися до товару. 


Насправді, ризик під час купівлі дитячого транспорту онлайн не більший, ніж будь-яких інших речей. Головне, вибрати продавця з гарною репутацією. Найкраще – велику мережу, в якій всі права покупця захищено, наприклад, як в інтернет-магазині Allo


А якщо ще залишилися деякі сумніви, то варто ознайомитися з іншими перевагами покупки коляски онлайн.  


Купівля дитячої коляски онлайн: переваги рішення


Звичайно, не буває у світі нічого ідеального. Тому й онлайн-замовлення дитячого транспорту має не тільки переваги, але й певні недоліки. Для реальної оцінки ситуації варто розглянути всі характеристики. Почнемо з позитиву.  


Широкий асортимент


Найбільша перевага віртуального шопінгу – дійсно великий асортимент. Розмістити таку кількість моделей дитячого транспорту у звичайному магазині практично неможливо. Тому для ознайомлення з усіма варіантами, покупцям доводиться їздити від однієї точки продажу до іншої. Добре, якщо ці магазини хоч знаходяться в межах одного населеного пункту.  

З точки зору психології покупки онлайн теж мають свої переваги: покупець не піддається впливу консультанта, який поставив за ціль виповнити план продажів по певній моделі. Обираючи в інтернет-магазині, можна зосередитися виключно на власних бажаннях і можливостях.  


Доступні ціни 


Чому купувати онлайн дешевше, вже добре всім відомо. Відсутність орендної плати, комунальних платежів тощо дозволяє робити меншу націнку на товар. До того ж, купуючи на сайті, можна порівняти ціни в декількох магазинах та обрати для себе найкращий варіант.  


Реальні відгуки


Цей пункт особливо актуальний для адептів того, що треба оглянути товар “вживу” перед замовленням. Насправді, такий огляд не розкаже про всі особливості моделі. А ось відгуки тих, хто вже купив і випробував товар, будуть дійсно корисними.  

Якщо ж все одно хочеться “помацати” коляску перед купівлею, можна знайти потрібну модель в офлайн-магазині й задовольнити власні потреби. А потім купити онлайн. 


Політика повернення


Більшість онлайн-магазинів, що поважають себе і покупця, детально розписують політику повернення товару. До того ж, всі питання можна завжди задати консультанту. А замовляючи товар післяплатою, можна спочатку оглянути коляску, а потім вже вносити кошти. 


Чи є недоліки?


Прийшов час поговорити про недоліки придбання коляски у Кривому Розі онлайн. Але насправді ці пункти важко назвати суттєвими недоліками, скоріше – особливостями. 


Час очікування


На обробку замовлення та доставку товару зазвичай потрібно від 1 до 3 днів. Враховуючи, що коляску для дитини зазвичай купують завчасно, можна почекати. 


Оплата послуг доставки


Враховуючи габарити замовлення, сума може бути не такою і маленькою. З іншого боку, великі магазини часто пропонують безкоштовну доставку за умову покупки на певну суму. Таким чином можна купити все необхідне в одному місці й отримати подвійну економію. 


Переваг у купівлі коляски дитячої онлайн явно більше, ніж недоліків. Але вибір все одно залишається за покупцем.







Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук