Допомога дітям на сервісі EGOLIST – для тих, хто потребує і не байдужий


Опубліковано 20 Червень 2022 о 13:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  Допомога дітям на сервісі EGOLIST – для тих, хто потребує і не байдужий


Допомога дітям на сервісі EGOLIST – для тих, хто потребує і не байдужий

Photo: EGOLIST


Політичні та економічні події змінюються настільки стрімко, що ніхто з нас не може бути впевненим у майбутньому. На жаль, сьогодні вже тисячі людей на собі зазнали наслідків війни. Але найскладніше, що страждають діти. Є велика кількість благодійних організацій, спрямованих саме на допомогу дітям. Але вони можуть допомогти далеко не всім.


Якщо ви потребуєте допомоги, завжди можете попросити про неї за допомогою сервісу EGOLIST, достатньо перейти за посиланням: https://egolist.ua/pomoshh-detiam.

На відміну від більшості подібних ресурсів тут не потрібно буде збирати сотні довідок або проводити інші складні маніпуляції. А можете просто попросити купити підгузники, їжу для дитини або дати грошей на лікування, після чого небайдужі люди вам допоможуть. 

Це особливо актуально сьогодні, коли багато сімей залишилися в зоні бойових дій або на прифронтових територіях.


У чому особливості роботи сервісу EGOLIST?


На відміну від більшості організацій, EGOLIST – це благодійна організація, а класичний тендерний сервіс. Основний профіль компанії – це не допомога дітям, а просто тендерний майданчик, на якому нужденні люди можуть попросити про допомогу, а люди, які мають зайві речі для дитини або залишилися памперси, а дитина виросла, - поділитися.

Важливо, що на сервісі передбачений вибір міста. Це означає, що на сервісі EGOLIST ви знайдете людину зі свого міста, яке може допомогти.


Процес допомоги дітям через цей сервіс виглядає так:

  • Потрібно пройти процедуру реєстрації. Оформити заявку з проханням допомоги та допомогти можуть виключно зареєстровані користувачі. Це є бажанням представників сервісу, щоб уникнути спаму.

  • Оформлення заявки. Необхідно оформити з проханням про допомогу дитині – важливо докладно написати, що потрібне і для якого віку. Цілком можливо, що у когось саме ці речі лежать без потреби.

  • Очікування пропозицій. Люди, які готові допомогти, відгукуються на заявку та детально розписують пропозицію, чим можуть допомогти.

  • Обговорення умов. Через годину можна домовитися про спосіб доставки та інші нюанси.

  • Здійснення угоди. Проводиться передача необхідних продуктів, яких ви потребували.


Як бачите, схема допомоги нужденному через сервіс EGOLIST відрізняється від співпраці з іншими майданчиками.


Ключові переваги сервісу EGOLIST


  • Реальна допомога. Багато людей особисто шукають, як можуть у цей час допомогти дітям або просто багатодітним сім'ям, тому ваше оголошення буде помічене.

  • Простота процесу. Щоб звернутися за допомогою, немає потреби надавати різні довідки, а просто написати про потребу.

  • Повністю безкоштовний сервіс. EGOLIST не має нав'язливої ​​реклами та повністю безкоштовно дозволяє розміщувати інформацію.

  • Економія часу. Це реальна можливість швидко знайти допомогу для своєї дитини без необхідності звертатися в різні служби.


Якщо ви реально потребуєте допомоги, тоді EGOLIST - це саме те місце, на яке ви можете розраховувати. А якщо ви маєте можливість допомогти, не ігноруйте прохання інших.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук