Ідеальний ноутбук для підлітка: який він?


Опубліковано 01 Липень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  Оглядові статті >  Ідеальний ноутбук для підлітка: який він?


Ідеальний ноутбук для підлітка: який він?

Photo: "Діти в місті"


З переходом на дистанційне навчання ноутбук став незамінним атрибутом навчання кожного школяра.


Зустрічі в Zoom, онлайн-тестування, презентації та підручники – для цього потрібен якісний гаджет, який здатний забезпечити безперебійний процес навчання. Новий MacBook Air M2 від Apple – ідеальний варіант. І ось чому.


Надійність та безпека


Техніка Apple не потребує представлення. Свою якість, надійність і простоту використання за останні десятиліття компанія довела неодноразово. У більшості сучасних компаній для роботи використовують саме Apple. Тому ноутбук цього бренду є чудовою інвестицією у майбутнє дитини.


Переваги техніки Apple:

  • якісне комплектування,
  • вбудоване програмне забезпечення,
  • безкоштовне регулярне оновлення ПЗ,
  • високий захист від вірусів.


Для юного користувача MacBook Air M2 буде ідеальним гаджетом, адже дозволить не перейматися вірусами, які можуть пробратися на звичайний комп'ютер, а також про програмне забезпечення, яке не потрібно встановлювати "з нуля" і регулярно налаштовувати.


Зручність та довговічність



Photo: "Діти в місті"


Всі гаджети від Apple дуже прості у використанні. Все влаштовано в такий спосіб, що зрозуміло інтуїтивно. Як тільки підліток опанує нову операційну систему, він не захоче повертатися до старих ноутбуків. Крім цього, вміння працювати з операційною системою macOS спростить подальше працевлаштування, якщо дитина захоче працювати у сфері IT або в будь-якій іншій сучасній компанії.


Переваги MacBook Air M2:

  • компактність,
  • висока продуктивність,
  • збільшена до 13,6 дюймів діагональ,
  • зручна та безпечна зарядка.


Великим плюсом для батьків є довговічність техніки. Можна не перейматися тим, що через рік активного використання ноутбук почне зависати і гальмувати. Користувачі неодноразово зазначали, що макбуки здатні служити своїм власникам набагато довше, ніж ноутбуки інших виробників.


Характеристики MacBook Air M2


Дата виходу MacBook Air M2 запланована на вересень-жовтень 2022 року, але в інтернеті вже зараз можна знайти багато інформації про характеристики новинки та зробити попереднє замовлення.

Крім стандартних кольорів, MacBook Air M2 матиме ширшу палітру: золотистий, помаранчевий, блакитний та інші яскраві кольори, які ідеально підійдуть підлітку. Навколо екрана планується біла рамка. Клавіатура та підкладка теж, швидше за все, будуть білого кольору.


MacBook Air 13 M2 отримає таку комплектацію:

  • удосконалений чіп M2 - попередньо найпотужніший процесор на даний момент. Потужний 8-ядерний процесор, який дозволить робити ще більше та ще швидше;
  • до 18 годин автономної роботи;
  • оперативна пам'ять у варіаціях 16 та 32 Гб;
  • жорсткий диск об'ємом від 256 Гб до 2 Тб;
  • приголомшливий 13,6-дюймовий дисплей Liquid Retina - найбільший і найяскравіший з MacBook Air з підтримкою 1 мільярда кольорів;
  • набір портів: USB-C 2 шт., SD-картридер, MagSafe 3; для підключення інших пристроїв, як і раніше, доступні Wi-Fi та Bluetooth;
  • на Magic Keyboard розмістяться ряд функціональних клавіш, зокрема Touch ID, а це означає звичні та швидкі розблокування екрану, оплати та покупки в інтернет стануть доступними і на макбуці.


Потужності MacBook Air M2 вистачить для роботи з програмами різної спрямованості та складності, а геймери зрадіють можливості грати в улюблені ігри без підвисання.


Ідеальна інвестиція



Photo: "Діти в місті"


Хороша якісна техніка – це завжди чудова інвестиція. На хорошому комп'ютері хочеться не лише вчитися за шкільною програмою, а й вивчати нове, йти в ногу з часом. З новими гаджетами діти швидше освоюють популярні програми та із задоволенням розбираються з новими функціями та можливостями світу технологій.

До речі, цей ноутбук ідеальний не лише для навчання, а й для дозвілля. Його зручно брати із собою в дорогу чи на прогулянку до парку, адже він займає зовсім мало місця та важить всього 1,2 кг.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук