Як вибрати ідеальний смартфон: огляд оптимального гаджета


Опубліковано 08 Серпень 2022 о 13:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  Як вибрати ідеальний смартфон: огляд оптимального гаджета


Як вибрати ідеальний смартфон: огляд оптимального гаджета

Photo: "Діти в місті"


Сучасні смартфони давно перестали бути просто засобом зв'язку. Сьогодні вони здатні замінити безліч гаджетів, поєднуючи у собі всі важливі та необхідні функції.


Так і айфон 13 про макс графіт зібрав у собі всі інновації та досягнення технічного прогресу.


«Діти в місті» розкажуть, чому варто звернути увагу на цю модель смартфона та у чому її головні переваги.


Весь світ в одному девайсі



Photo: з відкритих джерел


iPhone 13 Pro Max став справжнім проривом для компанії Apple, яка регулярно працює над створенням все більш якісних та передових технологій. Ця новинка підкорила серця навіть найвибагливіших користувачів. Його основна перевага – це висока продуктивність, що забезпечується завдяки новому чіпсету Apple A15 Bionic. Айфон став витривалішим, швидшим та зручнішим. Цей флагманський смартфон прослужить вам довгу службу. Особливо з огляду на той факт, що випуск нових моделей айфонів відкладається на невизначений час.


Основні переваги



Photo: з відкритих джерел


При огляді нової моделі можна виділити такі плюси:

  • дисплей,
  • процесор,
  • камера,
  • програмне забезпечення,
  • акумулятор.


Дисплей

Дисплей діагоналлю 6.1 дюймів підтримує HDR10 та Dolby Vision. Він яскравіший, ніж у попередніх моделях і здатний оновлюватися до 120 разів на секунду. Завдяки цьому відео відображається плавно, без ривків і розмиття.


Процесор

Потужний процесор забезпечує надшвидку та безперебійну роботу девайсу. Завдяки цьому всі додатки, створені на основі штучного інтелекту, працюють швидко, без збоїв та зависань. Сучасні ігри на новому смартфоні також працюють ідеально.


Камера

iPhone 13 Pro Max має систему трьох камер, яку суттєво прокачали в порівнянні з iPhone 12. Ви можете знімати відео з роздільною здатністю до 8K, робити чудові професійні фото, а також знімати в кінематографічному режимі. У цьому плані айфон дуже зручний, адже здатний замінити вам професійні фотоапарат та камеру. Якщо ви регулярно створюєте фото- та відеоконтент для соціальних мереж або для роботи, цей гаджет стане для вас найкращим помічником.


Програмне забезпечення

Apple постійно працює над удосконаленням програмного забезпечення. Нова система iOS 15 має безліч оновлень, що покращують функціональність гаджета. Купивши iPhone 13 Pro Max, ви отримаєте більше безпеки, нові режими фокусування та безліч нових корисних функцій.


Батарея

Це, мабуть, найважливіше, на що варто звертати увагу в сучасних смартфонах. Новий гаджет здатний працювати без підзарядки цілий день, а повна зарядка займає трохи менше двох годин.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук