Найсучасніший смартфон для всієї родини


Опубліковано 10 Жовтень 2022 о 13:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  Оглядові статті >  Найсучасніший смартфон для всієї родини


Найсучасніший смартфон для всієї родини

Photo: Діти в місті


Найновіший та найочікуваніший смартфон від відомого бренду Apple нарешті з’явився і в Україні. Нагадаємо, що у вересні один з найвідоміших технічних гігантів презентував нові моделі смартфонів, які стали ще більш прокачаними та швидкими, ніж попередні.


Так, iPhone 14 256 отримав більш сучасну камеру, надшвидкий процесор та потужний акумулятор.


Але давайте про все по порядку!


Переваги iPhone 14


Цього року Apple випустила новий смартфон в чотирьох варіантах. Три моделі на Заході почали продавати вже у вересні, а остання вийшла лише в жовтні.

Асортимент:

  • iPhone 14,
  • iPhone 14 Pro,
  • iPhone 14 Pro Max,
  • iPhone 14 Plus.



Photo: Apple


Новий смартфон отримав багато оновлень, серед яких:

  • новий швидкий процесор A16 Bionic,
  • прогресивна батарея, яка має найтриваліший час автономної роботи за всю історію компанії,
  • вдосконалена камера,
  • постійно працюючий дисплей (у моделі iPhone 14 Pro),
  • додатковий дисплей Dynamic Island,
  • нові кольори смартфонів.


Нові функції



Photo: Apple


З цікавинок, які Apple запропонував своїм прихильникам у нових смартфонах, безумовним фаворитом є Dynamic Island. Відтепер, камера та датчики будуть приховані серед екрану. А острівець, який раніше дратував багатьох користувачів, стане додатковим дисплеєм. На цьому дисплеї відображатимуться повідомлення та інша навігаційна інформація. Залежно від кількості додаткової інформації, цей дисплей буде збільшуватися. Відтепер, деякими функціями смартфону можна буде керувати, не відволікаючись від основних справ.

В деяких моделях дисплей більше не буде вимикатися. Таким чином, важливу інформацію, таку як час та віджети, буде видно навіть на заблокованому екрані. Варто зазначити, що ця функція не вплине на енергоспоживання смартфону.

Нова камера на 48 Мп покращить зйомку при поганому освітленні та в темноті. Селфі-камеру також покращили, що стане приємним сюрпризом для прихильників селфі.

Отримали похвалу від експертів й нові дисплеї, які досі вважаються найкращими в галузі. У нових смартфонах суттєво збільшили яскравість екрану. Відтепер смартфонами зручно користуватися навіть на сонці.


Чи варто придбати новий iPhone


Нові смартфони від Apple безсумнівно стануть крутою інвестицією, адже підійдуть для роботи, навчання та професійної діяльності. Це сучасні смартфони, які прослужать вам не один рік та будуть радувати швидкою роботою та якісними інструментами.

Тому, якщо ви слідкуєте за новинками та полюбляєте йти в ногу з часом, цей смартфон стане для вас найкращим другом та помічником у будь-якій справі.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук