Техніка для новонароджених: ідеї батькам у Чорну п'ятницю


Опубліковано 09 Листопад 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  Техніка для новонароджених: ідеї батькам у Чорну п'ятницю


Техніка для новонароджених: ідеї батькам у Чорну п'ятницю

Photo: comfy.ua


Любители шопінгу вже занесли дату «Чорна пʼятниця 2022» в свій календар — 25 листопада.


Цього дня знижки можуть бути не лише на велику техніку, а й на дрібні побутові девайси, у тому числі для новонародженого. Такі прилади полегшують насичений період у житті батьків. Щоб придбати потрібні речі за найвигіднішою ціною, варто заздалегідь підготуватися і скласти список покупок.


Діти вимагають не лише кохання та турботи, а й якісного догляду. Сучасні технології допомагають батькам швидше впоратися з потребами дитини. Крім основної побутової техніки, як пральна машина та посудомийка, знадобляться спеціальні дитячі девайси. Що саме потрібно у перші місяці життя малюка, далі у статті.


Відеоняня


Цей пристрій часто використовують батьки для контролю дитини на відстані, зокрема в режимі сну. Завдяки відео та трансляції звуку мама може займатися іншими справами, поки малюк спить. При цьому не потрібно постійно бігати до кімнати. Такий варіант може бути чудовим подарунком молодій сім'ї з дитиною.


Підігрівач для пляшечок


Завдання такого пристрою – підігрівати банку з молоком чи сумішшю до потрібної температури. Завдяки чаші з водою та спеціальним елементам нагріву це робиться автоматично, що заощаджує час та полегшує процес підігріву.


Стерилізатор


У перші місяці життя малюка бажано стежити за стерильністю деяких речей, наприклад, соски чи пляшечок. Це може запобігти впливу бактерій на несформовану мікрофлору організму. Тому у перші півроку варто приділити особливу увагу цим моментам.

Стерилізатор відрізняється перевагами:

  • економія часу;
  • щадна температура;
  • відсутність нальоту від води.

Виробники пропонують кілька видів:

  • паровий - працює на воді;
  • для холодної стерилізації – функціонує за допомогою спеціального розчину;
  • ультрафіолетовий - стерилізує без розчину та води у будь-якому місці.

Деякі батьки віддають перевагу звичайному кип'ятінню. За допомогою стерилізатора цей процес проходить швидше та безпечніше.


636a8a07123a4.jpg

Photo: comfy.ua


Машина для приготування дитячої суміші


Приготувати суміш можна своїми руками. Але якщо є можливість придбати спеціальний прилад, батьки зітхнуть із полегшенням. Машина з резервуаром для води та суміші автоматично приготує їжу малюку, враховуючи вказану температуру та консистенцію. З такою помічницею нагодувати дитину можна за першим покликом без зайвого клопоту. Якщо у батьків новонародженого немає такого пристрою, візьміть до уваги ідею для чудового подарунка.


Блендер-пароварка


Прилад важливий на етапі підгодовування дитини. Завдяки функціональності він приготує на пару і спюрює їжу необхідної консистенції для малюка. Це суттєво економить час та спрощує процес приготування.


Зволожувач повітря


636a8a138dee4.jpg

Photo: comfy.ua


Існують різні зволожувачі, але для немовлят краще обрати ультразвукові. Вода з них виходить без нагріву, що є безпечним для малюка. Оскільки в приміщенні з дитиною повітря буває пересушене через високі температури, такий прилад запобіжить небажаним проблемам.


Мультиварка


У господарстві стане в нагоді як звичайна, так і спеціальна дитяча мультиварка. Завдання такої техніки – швидке приготування якісної їжі для дитини. Безліч спеціальних режимів дозволяють готувати їжу від народження та протягом подальшого життя.

Спектр техніки для полегшення догляду за малюком великий. Встигніть доглянути та купити корисні прилади на Чорну п'ятницю. А попередньо підібрати та порівняти моделі можна на Comfy.ua, де Чорна П'ятниця проходитиме у період 21.11-28.11.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук