Добірка веселих челенджів для всієї родини


Опубліковано 25 Травень 2023 о 10:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  Добірка веселих челенджів для всієї родини


Добірка веселих челенджів для всієї родини

Photo: Freepik


Сміх, захват і дрібка азарту – саме те, що потрібно дітям в ці теплі дні. Чому б не дати їм змогу на рівних позмагатися з дорослими? Гайда влаштуємо веселі випробування і дізнаємося, хто переможе?!

«Діти в місті» підготували добірку веселих челенджів для всієї родини. Ці випробування і ігри допоможуть весело провести час та виховати в дітях жагу конкуренції.


Копія відомої картини

Челендж на найкреативніший та витончений підхід. Оберіть відому картину, і спробуйте її повторити на фото. Використовуйте все, що знайдете доречним. Ви можете обрати одну картину на всіх або кожному свою. Головне – проявити креативність під час процесу.


Мершмелова вежа

Вам знадобляться пакет маршмелоу та зубочистки. Потрібно збудувати найвищу вежу, використовуючи для будівництва лише ці матеріали. Тут можна вже проявляти свої інженерні здібності. Подивіться, хто може побудувати найстабільнішу та найдивовижнішу споруду.


Полювання на повітряну кульку

Діти обожнюють цю гру. Надуйте кілька повітряних кульок і прив’яжіть їх нитками до щиколотки кожного учасника. Мета челенджу – лопати чужі повітряні кулі і захищати свої власні. Перемагає той, хто залишив неушкоджену повітряну кульку. Це легковажний та енергійний челендж, який змусить усіх набігатися і насміятися.



Photo: Freepik


Хвилина печива

Встановіть таймер на одну хвилину та візьміть печиво. Всі разом покладіть печиво собі на ніс, і запустіть таймер. Якщо думаєте, що це легко, спробуйте протриматися хвилину. Перемагає той, чий носовий балансир відкалібрований найліпше і він чи вона протрималися найдовше.


Смак без очей

Приготуйте різні страви чи напої та зав’яжіть очі одному члену сім’ї. Діяти можна по черзі. Попросіть цю людину скуштувати кожну страву та вгадати, що це, виключно на основі їх відчуття смаку. Цей челендж викличе веселі і несподівані реакції. Особливо, якщо їжу трохи змінити – потовкти варені яйця, дивно нарізати яблука тощо.


Читайте також: Веселі розіграші батьків та друзів


Смуга перешкод

Створіть смугу перешкод на подвір’ї або у вітальні. Використовуйте подушки, хулахупи, стільці та інші предмети побуту. І проходьте смугу перешкод по черзі на швидкість. Можна навіть заміряти час, хто швидше. Але пам’ятайте, що перешкод торкатися зовсім не можна.


Диво-бургер

Підготуйте по булочці на кожного члена родини і купу папірців. На кожному папірці напишіть один інгредієнт. Всі інгредієнти мають бути різні. Для справжнього челенджу можна додати смаки, які не властиві бургерам, – згущенка, шоколад, варення. Перемішайте папірці, і по черзі витягайте їх та читайте вголос. У кожного має бути по 4-6 інгредієнтів. А тепер головне завдання – зібрати з цих інгредієнтів бургер і з’їсти його.



Photo: Freepik


Пісенний король

Створіть список відтворення з уривками різних пісень. По черзі вмикайте коротку частину кожної пісні. Учасники повинні якомога швидше вгадати назву чи виконавця. Ведіть рахунок, щоб визначити найкращого сімейного експерта з музики. Хто виграв, той стає Пісенним королем чи королевою цієї родини.


Мокрі Несміяни

Знаєте, як важко стримати сміх, коли сміятися не можна? Сідайте всією сім’єю за стіл, набирайте повний рот води, і вмикайте смішні відео в інтернеті. Це невимовно важкий челендж. Тим паче коли маєш повний рот води.


Думки на двох

Дві людини сидять одна навпроти іншої, між ними стоїть непрозора перегородка. Ведучий каже слово, а гравці пишуть першу ліпшу асоціацію на те слово. Потрібно налаштуватися на спільну хвилю, і написати разом хоча б одне спільне слово.


Вам може сподобатися наша стаття: Майстер-класи для дітей, які можна провести вдома





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук