MacBook Air 15 на M2: основні переваги моделі


Опубліковано 14 Жовтень 2023 о 12:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  Оглядові статті >  MacBook Air 15 на M2: основні переваги моделі


MacBook Air 15 на M2: основні переваги моделі

Photo: ctrs.com.ua


Відразу ж після презентації MacBook Air на чіпі M2 багато маркетологів почали говорити про те, що модель стане найпопулярнішою і з найбільшими продажами в лінійці бренду. Ця теорія має цілком реальні обгрунтування. А саме - переваги нового «ейра».


Сильні сторони моделі


MacBook Air з 15-дюймовим екраном впевнено можна назвати найтоншим та найлегшим ноутом на сьогоднішній день. При досить великому екрані вага пристрою всього 1,51 кг, а товщина – 1,15 см.

Чи подібні мініатюрні ноутбуки мають інші бренди? Ні. Ті легкі та тонкі лептопи, які представлені на ринку, програють MacBook Air 15 на M2 у продуктивності та габаритах дисплея.

Розробникам компанії Apple вкотре вдалося втілити в життя те, що раніше здавалося нереальним. Бажаєте стати власником Макбука, який легко поміститься у рюкзаку чи сумці?


Переходьте на сайт магазину Цитрус https://www.ctrs.com.ua/noutbuki-i-ultrabuki/brand-apple/lineyka_macbook-air/ і робіть покупку вигідно.


Дисплей

Головним оновленням стало саме збільшення діагоналі екрану до 15 дюймів. Інші характеристики екрана:

  • Liquid Retina з IPS-матрицею;
  • частота оновлення - 60 Гц;
  • пікова яскравість 500 ниток;
  • роздільна здатність 2880х1864 пікселів;
  • підтримка 10000000 кольорів.

Великий та якісний екран робить Макбук справді гарним робочим інструментом.


Photo: ctrs.com.ua


Продуктивність

Користувачам часто доводилося вибирати між мобільністю ноутбука та продуктивністю ПК. Вихід MacBook Air 15 на чіпі M2 позбавив необхідності робити цей складний вибір, тому що його продуктивність впевнено можна прирівняти до можливостей стаціонарного комп'ютера. Вибирати доведеться лише між двома версіями:

  • Базова версія: 8 ядер CPU, пам'ять 8 Гб/256 Гб. Такий інструмент підійде для навчання або роботи, якщо в більшості випадків необхідно працювати з таблицями та документами;
  • PRO версія: 10 ядер GPU, ОЗУ 16 або 24 Гб, внутрішнє сховище 512 Гб. Пристрій легко відкриє та запустить графічний редактор, будь-яку ресурсомістку програму або вимогливу гру.

Звісно, є цінова різниця між версіями. Але купивши собі Макбук «на максималках», гарантовано отримайте швидку швидкість роботи без глюків та зависань.

Якісний звук

Якщо порівнювати з попередньою моделлю із серії, то кількість динаміків збільшилася з 4 до 6. Динаміки розташовані всередині, а не по краях, що здається не зовсім логічним. Щоправда, ця конструктивна особливість не має негативного впливу на якість звуку. Підтримка технологій Spatial Audio та Dolby Atmos перетворює MacBook Air 15 на M2 на ідеальний інструмент для перегляду фільмів та прослуховування музики.


Photo: ctrs.com.ua


Автономність 

Оновлена модель порадувала не лише збільшенням діагоналі екрану, а й підвищеним періодом автономності. Батарея на 66,5 Вт/год. забезпечує кілька днів автономного функціонування девайсу в режимі роботи з текстовими документами або спілкування в месенджерах. Звичайно, при роботі зі спеціальними програмами цей період значно скоротиться, але заявлені виробником 36 годин ви гарантовано отримаєте.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук