Чому варто користуватися корейськими зубними пастами


Опубліковано 29 Грудень 2023 о 12:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  Здоров'я та спорт >  Чому варто користуватися корейськими зубними пастами


Чому варто користуватися корейськими зубними пастами

Photo: freepik.com


В арсеналі засобів щоденного догляду зубна паста чомусь є непомітним і десь навіть недооціненим за ступенем важливості засобом. І, як ви можете здогадатися, марно. Адже від засобу для догляду за порожниною рота залежить як свіже дихання, так і без перебільшення здоров'я організму загалом. Так що регулярне чищення зубів – це не заняття «для галочки», а тому засіб для очищення порожнини рота та зубів має бути гідної якості та з доведеним корисним впливом. І у досягненні цих завдань зубна паста з Кореї має доведений вплив та багато переваг перед пастами з масмаркету.


Особливості корейських зубних паст


Корейські та європейські зубні пасти мають спільну мету – здійснювати догляд за порожниною рота, освіжати дихання, усувати зубний наліт та запобігати появі карієсу та зубного каменю. Деякі типи зубних паст також спрямовані на зняття запалення ясен, відбілювання зубної емалі, зменшення чутливості та лікування карієсу. У той самий час виникає резонне питання, хоча функції східних і західних зубних паст видаються схожими, що робить корейські зубні пасти унікальними?

Корейські виробники гігієнічних засобів давно відмовилися від шкідливих ароматизаторів, консервантів, парабенів та барвників, віддаючи перевагу використанню виключно натуральних та безпечних компонентів. Серед них можна виділити екстракти лікувальних рослин, деревне вугілля, гімалайську сіль, равликовий муцин, перлинну пудру та інші. Такий склад забезпечує ефективний догляд за ротовою порожниною, при цьому не викликаючи подразнення ясен. Натуральні компоненти також впливають на текстуру пасти: вона не так сильно піниться, але це не є проблемою.

Серед широкого спектру асортименту корейських зубних паст особливу популярність отримали відбілюючі засоби. Їх унікальність полягає у здатності відбілювати зуби, не підвищуючи чутливості та не ушкоджуючи емаль. Це досягається за рахунок використання натуральних, ефективних та не агресивних компонентів. Основне відбілювання відбувається завдяки абразивним частинкам, що м'яко очищають поверхню зуба від нальоту та стійких забруднень. Таким чином, навіть люди з чутливими зубами можуть користуватися цими засобами без занепокоєння.


Переваги корейських зубних паст


Крім особливого східного підходу до створення доглядових продуктів, створені корейськими фахівцями зубні пасти мають інші переваги, серед них:

  • природний склад зубних паст. Відмова від хімічних добавок на користь натуральних інгредієнтів, таких як перлина пудра, гімалайська сіль та рослинні екстракти;
  • упаковка та текстура. Корейські виробники надають унікальність зубним пастам незвичайною упаковкою та різноманітною текстурою, додаючи інтерес до повсякденної рутини догляду за ротовою порожниною;
  • безпечне відбілювання. Відбілюючі пасти з Кореї стали особливо популярними завдяки здатності ефективного відбілювання без негативного впливу на емаль, запобігаючи чутливості зубів, карієсу та зубному каменю.

ʼИсточник: cosmic.net.ua





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук