Яку шапку вибрати дитині на весну: на що звернути увагу


Опубліковано 12 Березень 2024 о 21:02

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  Яку шапку вибрати дитині на весну: на що звернути увагу


Яку шапку вибрати дитині на весну: на що звернути увагу

Photo: Freepik


Попри те, що весна вже увійшла в свої права, в Україні все ще зберігається зимова погода. Та навіть перше весняне сонце – не привід знімати шапки. Особливо, коли мова йде про дітей.


Якісні фірмові шапки захищають вушка та голову вашої дитини, тому до вибору аксесуару потрібно підходити серйозно.


Ми зібрали для вас добірку порад, які зорієнтують вас в асортименті шапок та підкажуть, яку шапку краще обрати на весну.


На що звернути увагу


Навесні, коли погода стає мінливою і непередбачуваною, необхідно обирати універсальний головний убір, в якому буде і не холодно, і не жарко. Це важливо, адже якщо дитині буде в шапці некомфортно, велика вірогідність, що ця шапка буде знята на шляху до школи.


На що варто звернути увагу під час вибору:

  • якість тканини,
  • дизайн, який сподобається дитині,
  • терморежим,
  • повітропроникність,
  • додаткові застібки, ґудзики тощо.


Обов’язково звертайте увагу на додаткові функції шапок. Наприклад, є водонепроникні шапки. Такі шапки мають спеціальне покриття, яке у дощ захистить шапку від промокання. Це зручно, особливо для дітей, які не завжди мають з собою парасольку.

Є шапки з захистом від сонця. Вони мають широкі поля, які створюють тінь для обличчя. Навесні сонячні промені стають сильнішими, тому потурбуйтеся про те, щоб захистити шкіру дитини.

Важливо, щоб шапка гарно сиділа. Для цього обирайте головні убори з регульованими елементами: зав’язками або ремінцями, за допомогою яких можна підігнати шапку за розміром голови. Обирайте шапки з еластичних матеріалів. Головне – це не лише захист, а й комфорт, тому обирайте шапку, яка не буде давити дитині або залишати сліди. Також уникайте головних уборів із синтетичних матеріалів, які можуть викликати дискомфорт, особливо під час тривалого носіння.


Стильна шапка для вашої дитини



Photo: Freepik


Згідно з нашим досвідом, найуніверсальнішими кольорами шапок є чорний, коричневий і бежевий. Такі шапки підійдуть майже до будь-якої одежі. Також можна обирати різнокольорові шапки або головні убори з яскравими елементами. Такий аксесуар зробить лук вашої дитини оригінальним.

В моді – індивідуальність, тому намагайтеся вибирати шапку, яка відображатиме особистий стиль вашої дитини. Це може бути бомбон, зав’язка зверху або інший яскравий елемент, який привертає увагу. Варто зазначити, що не лише дівчатам подобаються яскраві шапки. Для хлопців теж можна обрати яскраву шапку, яка виділятиме їх з натовпу. Наприклад, помаранчеву або яскраво синю.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук