Який Айфон обрати у 2024 році, щоб не переплатити


Опубліковано 26 Березень 2024 о 17:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  Різне >  Який Айфон обрати у 2024 році, щоб не переплатити


Який Айфон обрати у 2024 році, щоб не переплатити

Photo: allo.ua


Компанія Apple щорічно оновлює асортимент своїх смартфонів, пропонуючи споживачам все більш досконалі пристрої. Вони отримують інноваційні функції та покращення, пов'язані з використанням ШІ, проте ціна таких телефонів досить висока. Купують гаджети нових серій споживачі, котрим важливо доступ до найпередовіших технологій. Багато раціональних користувачів вибирають моделі з попередніх, більш ранніх лінійок: вони дешевшають після виходу оновлених пристроїв. Це чудове рішення, якщо хочеться отримати якісний та надійний смартфон за доступною ціною.


Айфони, що зберігають актуальність у 2024 році.


Вибираючи хороший і доступний за ціною iPhone, важливо спочатку перевірити, до якого року діє його гарантована підтримка. Купувати смартфон без такої опції нераціонально, тому що він не отримуватиме важливих оновлень. Враховуючи цей фактор, слід розглядати до купівлі моделі від XR, XS (підтримка до 2025 року) та пізнішого виробництва. Однак є ще один важливий аспект. З виходом Айфона 11 компанія Apple запропонувала користувачам кардинальні зміни та покращення багатьох параметрів. Можна казати, що американський розробник за допомогою цієї лінійки відкрив нову еру смартфонів. Щоб отримати середньобюджетний телефон із сучасними опціями, достатньо замовити iPhone 11 в Дніпрі — це оптимальне рішення щодо співвідношення ціни, характеристик та якості. Підтримка таких моделей передбачена до 2026 року.


Чому Айфон 11 — чудове рішення у 2024 році.


Чим пізніше випущений смартфон Apple, тим дорожче він обійдеться, адже виробник наділяє свої пристрої актуальними на момент виходу фішками, які значно збільшують його вартість. Щоб отримати телефон із потрібними опціями, слід вивчити особливості різних моделей з лінійок від 11 і вище. Для ігор, роботи, перегляду контенту та створення якісних фото/відео цілком достатньо базового смартфона 11-ї серії. Його можна замовити на allo.ua в Дніпрі за конкурентною ціною. Особливості моделі:

  1. Процесор Apple A13 на 6 ядер. Підходить для роботи з важкими програмами, забезпечує швидке завантаження та використання пристрою у режимі багатозадачності без зависань.
  2. Висока якість фото та відео. Вдасться отримати завдяки основній камері з двома модулями (12+12 Мп) з об'єктивами Ultra Wide та Wide для створення знімків із великим кутом огляду, покращеним портретним режимом.
  3. Акумулятор ємністю 3110 мАг. Забезпечує роботу та спілкування протягом дня без підзарядки.
  4. Технологія Face ID. Біометричний захист від злому та використання даних сторонніми особами.

Важливими особливостями смартфонів 11-ї лінійки можна вважати вдосконалений і досить спритний iOS 13, надійний захист від пилу та вологи за стандартом IP68, дисплей Liquid Retina з насиченими кольорами та підвищеною яскравістю.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук