Курси німецької мови: ваш шлях до успіху


Опубліковано 01 Квітень 2024 о 14:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  Оглядові статті >  Курси німецької мови: ваш шлях до успіху


Курси німецької мови: ваш шлях до успіху

Photo: Freepik


Сьогодні вивчення іноземної мови – це вже не просто конкурентна перевага, це необхідність. Мільйони українців зіткнулися з потребою швидко опанувати іноземну мову, щоб мати змогу працювати, вчитися та просто жити. Сьогодні українці зрозуміли, чому варто вкладатися у навчання і опановувати хоча б 1-2 іноземні мови.

Німецька мова сьогодні одна з найпопулярніших після англійської. Тисячі українців зараз вивчають німецьку заради освіти та роботи в таких країнах, як Німеччина та Австрія.


Онлайн-школа німецької мови «Аура» пропонує безліч програм для дорослих, які допоможуть вам у стислі терміни прокачати свої знання.


Обирай свій рівень


онлайн-школа німецької мови

Photo: Freepik


Якщо говорити про вивчення іноземної мови, кожна людина знаходиться на своєму рівні. Хтось вчив німецьку в школі, хтось займався самоосвітою або спілкувався з носіями мови, хтось взагалі вперше знайомиться з німецькими словами.

Відповідно до вашого рівня, необхідно обирати і освітню програму, щоб почуватися комфортно і вчитися у задоволення.


У школі «Аура» навчають людей на різних рівнях:

  • А1 (початковий рівень)
  • А2 (базовий рівень)
  • В1 (середній рівень)
  • В2 (високий рівень)

Крім того, в онлайн-школі готують до різноманітних екзаменів та проводять корпоративне навчання співробітників у компанії.

Варто зазначити, що структура та граматика німецької мови – це справжній виклик для мозку. Тому важливо обрати гарних вчителів, які допоможуть зорієнтуватися у складному німецькому синтаксисі.


Переваги навчання в школі «Аура»


курси німецької мови

Photo: Freepik


Звичайно, сьогодні в Україні безліч мовних шкіл, які пропонують різноманітні програми та графіки. Втім, є школи з дуже серйозним підходом і міцною базою.

В «Аурі» гарантують вивчення одного рівня мови за 5-7 тижнів. Тобто, лише за 1.5-2 місяці ви зможете опанувати один рівень. Наприклад якщо зараз ваші знання з німецької дорівнюють нулю, вже за пів року ви зможете вийти на рівень, достатній для того, щоб працювати в Німеччині. Школа гарантує результат та навіть пропонує повернути кошти, якщо протягом першого тижня ви не побачите результати.

До речі, однією з переваг школи є допомога з працевлаштуванням у Німеччині. «Аура» співпрацює з компаніями з працевлаштування та допомагає з оформленням документів.


Сьогодні знання німецької мови може дати серйозну конкурентну перевагу на ринку праці, адже більшість українців вивчали у школі англійську і орієнтується саме на англомовний ринок. Тому володіння німецькою може створити нові кар’єрні можливості в різних сферах, адже німецька є однією з найпоширеніших мов у Європі.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук