Топ-5 фільмів до Великодня


Опубліковано 25 Квітень 2024 о 10:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  Топ-5 фільмів до Великодня


Топ-5 фільмів до Великодня

Photo: Freepik


Великдень – світле свято, яке прийнято святкувати разом з усією родиною. Це свято воскресіння Ісуса Христа, найголовніше та найдавніше християнське свято. У вихідний день, який ви будете проводити з сім’єю, можна подивитися фільми про цей день.

З маленькими дітьми можна подивитися мультики та веселі добрі історії, а зі старшими – історичні фільми, які досліджують теми оновлення, віри та надії, пов’язані з цим святом. «Діти в місті» зібрали для вас чудову добірку фільмів до великодніх вихідних.


Вартові легенд


Неймовірний мультфільм про найголовніших героїв різних свят та міфів: Санта-Клауса, великоднього кролика, Зубну Фею та інших персонажів, в яких вірять діти. Їхня мета – захистити та врятувати віру дітей по всьому світу. Цей мультфільм пропонує свіжий та творчий погляд на свято Великодня.



Video: B&H Film Distribution Company


Принц Єгипту


Мультик розповідає про пророка Мойсея та його життєву місію. Цей мультик не лише розповідає важливу історію, а й захоплює під час перегляду крутою анімацією та піснями.



Video: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Читайте також: Великодні паски: добірка найцікавіших рецептів


Бунт вухатих


Веселий мультик про великоднього кролика, якого збила машина. Тепер, поки маленька тваринка лікується, її великодні обов’язки буде виконувати людина, яка і стала виною аварії. Його завдання - забезпечити крашанками всіх дітей світу.



Video: Naijelq


Воскресіння Христа


Фільм 2016 року 16+, який розповідає відомий біблійський сюжет про воскресіння Ісуса Христа від імені римського військового. Він не вірить у воскресіння Христа, тому намагається знайти докази його смерті. Втім, його очікують докорінні зміни у житті.



Video: Sony Pictures Entertainment


Страсті Христові


Важкий і по-справжньому культовий фільм Мела Гібсона не лише потужний по сенсам, а й приголомшливий візуально. Для фільму встановлені вікові обмеження 16 років, адже він містить сцени розп’яття Ісуса Христа.



Video: AMBI Distribution


Вам може стати в нагоді наша стаття: Великодні вірші: готуємося до світлого свята






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук