BB-крем для обличчя: у чому причина популярності


Опубліковано 16 Травень 2024 о 12:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  BB-крем для обличчя: у чому причина популярності


BB-крем для обличчя: у чому причина популярності

Photo: Freepik


BB крем - це доволі новий косметичний засіб, який вже встиг завоювати любов та прихильність багатьох жінок та дівчат. Його назва фактично перекладається, як «бальзам для краси». Цей крем швидко захопив індустрію краси та став невід’ємним учасником щоденного догляду та макіяжу.


Основні переваги продукту


ВВ крем — це гібридний косметичний продукт, який поєднує в собі функції декількох засобів. По суті, в одному засобі змогли об’єднати зволожуючий і тональний крем, праймер і навіть сонцезахисний крем. Тому, якщо плануєте виглядати на п'ятірку під сонцем, якісний ВВ крем Одеса - це ваш мастхев на літо.

Популярність ВВ крему пішла з Південній Кореї, як і більшість універсальних та цікавих засобів, які буквально зробили революцію у догляді за шкірою. Цікаво, що створений крем був у Німеччині і спочатку використовувався для відновлення шкіри після лазерної хірургії шкіри.



Photo: Freepik


Чому всі люблять ВВ крем:

  • гарно зволожує шкіру,
  • захищає від сонця,
  • вирівнює тон шкіри,
  • може містити антивікові компоненти,
  • гамує подразнення.

Найголовніші переваги цього культового засобу – універсальність та економія часу. Вам не треба мати декілька засобів і наносити їх один за одним. Достатньо одного, який одночасно виконує кілька функцій. Така ефективність може щодня економити дорогоцінні хвилини.


Як вибрати BB крем



Photo: Freepik


BB креми виконують функцію догляду за шкірою, тому потрібно зважати на ваш тип шкіри.

  • Для сухої шкіри необхідно шукати крем із додатковим зволоженням.
  • Для тих, у кого жирна шкіра, підійде BB крем із матуючим ефектом.
  • Для чутливої шкіри підберіть крем із заспокійливими інгредієнтами. Наприклад, з алое вера або ромашкою у складі.

У магазинах наразі доступний широкий вибір BB кремів під будь-які потреби. Ви можете повністю замінити ним тонуючий засіб, якщо оберете крем з середнім покриттям. Такий засіб дозволить приховати недоліки шкіри.

Для літа обов’язково обирайте ВВ крем із SPF не менше 30. Він забезпечить щоденний захист від шкідливого ультрафіолетового випромінювання.


Поради щодо застосування


ВВ крем дуже простий у використанні, однак варто пам’ятати про деякі базові правила. Попри те, що крем зволожує шкіру, перед його нанесенням необхідно нанести ваш стандартний зволожуючий догляд.

Використовуйте для нанесення крему спонжик, щіточку або пензлик. Це дозволить краще і рівноміршніше розтушувати його та зробити непомітним на шкірі.

Якщо у вас жирна шкіра, використовуйте поверх крему пудру, щоб прибрати блиск.


ВВ крем — це дуже зручний та універсальний продукт, який варто спробувати кожному. Відчуйте зручність і багатофункціональність BB крему!






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук