Порятунок від літньої спеки – швидкі десерти з морозивом!


Опубліковано 18 Липень 2024 о 15:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  Лайфхаки для батьків >  Порятунок від літньої спеки – швидкі десерти з морозивом!


Порятунок від літньої спеки – швидкі десерти з морозивом!

Photo: ТМ Ласунка


Морозиво – це не лише чудовий спосіб смачно охолодитись, а й універсальний інгредієнт, який можна використовувати для створення смачних десертів у найкоротші терміни. Пропонуємо вам декілька простих рецептів, що швидко й легко можна приготувати вдома.


Шоколадний фліп з морозивом


Інгредієнти:

  • шоколадне морозиво – 150 г
  • молоко – 100 мл
  • арахісове масло – 30 г
  • какао-порошок – 10 г
  • шоколад для подачі
  • сіль (за бажанням)

Рецепт приготування:

  1. У блендері до однорідності змішайте морозиво, молоко, арахісове масло, какао-порошок та дрібку солі.
  2. Перелийте в високу склянку.
  3. Прикрасьте тертим шоколадом та, за бажанням, додайте ще трохи арахісового масла зверху.
  4. Подавайте з соломинкою.


Морозиво з запеченими яблуками


Інгредієнти:

  • яблука – 2 шт.
  • ванільне морозиво ТМ «Ласунка» – 200 г
  • кориця – 1 ч. ложка
  • цукор – 30 г
  • горіхи (волоські або грецькі) – 30 г

Рецепт приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180°C. Яблука почистіть, наріжте на половинки та видаліть серцевину.
  2. Посипте яблука цукром та корицею, запікайте протягом 20 хвилин. Примітка: за бажанням можна замінити яблука на персики та запікати 15 хвилин замість 20.
  3. Подавайте яблука з кулькою ванільного морозива, посипавши подрібненими горіхами.


Морозиво та печені банани


Інгредієнти:

  • банани – 2 шт.
  • мед – 30 г
  • кокосова стружка – 30 г
  • ванільне морозиво ТМ «Ласунка» – 200 г

Рецепт приготування:

  1. Банани нарізати вздовж на тонкі слайси.
  2. Розігрійте пательню на середньому вогні. Обсмажте банани до золотистого кольору з усіх боків.
  3. Коли вони будуть майже готові, полийте медом.
  4. Подавайте з кулькою ванільного морозива, посипавши кокосовою стружкою.


Морозиво з чіа-пудингом


Інгредієнти:

  • насіння чіа – 30 г
  • молоко – 200 мл
  • мед – 20 г
  • кокосове морозиво – 150 г
  • свіжі ягоди (малина, чорниця) – для подачі

Рецепт приготування:

  1. Змішайте насіння чіа з молоком та медом. Залиште на 30 хвилин.
  2. Розкладіть чіа-пудинг у порційні склянки, зверху викладіть кульку кокосового морозива.
  3. Прикрасьте свіжими ягодами та подавайте.


Коли спека б’є усі температурні рекорди, купити морозиво – це майже щоденна аксіома. А завдяки цим простим рецептам, десерти з морозивом виходять не лише швидкими у приготуванні, а й різноманітними та цікавими на смак!





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук