Де придбати римські штори за найвигіднішими умовами?


Опубліковано 01 Вересень 2024 о 15:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  Різне >  Де придбати римські штори за найвигіднішими умовами?


Де придбати римські штори за найвигіднішими умовами?

Photo: nikoss.com.ua


Римські штори - системи, що ідеально підходять для декорування вікон. Це сучасне рішення для захисту від цікавих поглядів та сонячних променів. Римські штори виготовляються із щільних та напівпрозорих тканин, застосовуються за призначенням довгий час та забезпечують конфіденційність. З таких причин сонцезахисні системи мають попит і встановлюються на різних об'єктах.


Nikoss – виробник римських штор


Вибираючи римські штори, віддавайте перевагу продукції перевіреного виробника. Якісні вироби виготовляє компанія Nikoss, яка здобула довіру великої кількості клієнтів. У колекції представлений величезний вибір тканин за щільністю, за фактурою та за кольором. Завдяки цьому покупці знаходять римські штори, які гармонійно вписуються в інтер'єр. Потрібно лише ознайомитись з асортиментом та підібрати сонцезахисні системи.


Чому вигідно купувати римські штори від українського виробника? Головними причинами є дотримання європейських стандартів, надання довгострокової гарантії та постійне оновлення каталогу. Також компанія надає послуги замірника та майстрів, які встановлюють римські штори на вікна. Усі види робіт виконуються високому рівні, тому клієнти залишаються задоволені.


Два види римських штор: короткий огляд


Для захисту від сонця виготовляються римські штори, які мають деякі конструктивні особливості. Відмінність з-поміж них у цьому, що складки з'являються лише у піднятому вигляді чи взагалі нікуди не зникають. Маються на увазі класичні та каскадні римські штори. Ви можете замовити те, що найбільше подобається. Це залежить від своїх побажань.


Переваги римських штор


Окремо слід розповісти про особливості сучасних сонцезахисних систем. Римські штори унікальні тим, що на полотні є гарні складки. Також є й інші переваги:

  • довговічність – вироби виготовляються з матеріалів, які мають покращені експлуатаційні властивості. Для керування полотном використовуються надійні механізми, що довго виконують свої функції;
  • легкий догляд – до полотна не притягується пил. Це актуально, оскільки завдяки такій особливості догляд за римськими шторами максимально спрощується. Можна періодично очищати тканину за допомогою пилососа із спеціальною насадкою;
  • оригінальність – штори з горизонтальними складками гарно виглядають та ефектно доповнюють інтер'єр;
  • зручність – можна повністю опустити полотно або лише до середини. Таким чином, регулюється рівень надходження світла в кімнату.

Кілька слів скажемо про те, яких правил слід дотримуватися при виборі римських штор. До головних критеріїв купівлі тканинних ролет відноситься колір, щільність тканини та ручне або автоматичне керування. Ще потрібно виконати виміри вікон та при оформленні замовлення вказати цю інформацію. Якщо самостійно складно підібрати римські штори, можна звернутися до менеджера і у такий спосіб все вирішити.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук