Як обрати спортивний костюм для дитини


Опубліковано 04 Вересень 2024 о 11:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  Різне >  Як обрати спортивний костюм для дитини


Як обрати спортивний костюм для дитини

Photo: Freepik


Школи відновили свою роботу, а отже повертається потреба у поновленні шкільних речей. Зошити, ручки, лінійки. Окрім канцелярії, потрібно придбати дитині комфортний та якісний одяг для занять з фізичної культури.


Дитячі спортивні костюми – це не просто форма для занять спортом, а й частина гардеробу, яка має бути зручною, функціональною та радуватиме дитяче око.


Серед величезного вибору спортивного одягу для дітей, ми обрали найкращі варіанти і готові розповісти вам, як правильно обрати спортивний костюм для дитини.


Якими бувають спортивні костюми


Перед тим, як покупати перший спортивний костюм, який припав вам до уваги, дізнайтеся більше про їхні різновиди.

  • Звичайний костюм для занять спортом. Зазвичай, це проста модель, яка складається з кофти на застібці та штанів, які фіксуються резинками. Таких костюмів просто величезна кількість: з принтами, героями мультфільмів, різнокольорові, нейтральні, з застібкою / без застібки тощо.
  • Спортивні костюми з утепленням. Ідеальний варіант для холодної пори року, оскільки вони мають додатковий шар утеплення, зберігають тепло тіла та не пропускають холодне повітря. Їх часто виготовляють з водонепроникних матеріалів, щоб захистити дитину від дощу чи снігу.
  • Повсякденний варіант спортивного костюму. Для дітей спортивний одяг найкомфортніший. Вони ніколи не сидять на місці, завжди бігають чи граються. Їх можна одягати як на прогулянки, так і просто носити вдома.
  • Костюми на вихід. Зараз існує безліч модних моделей, які підходять не тільки для фізкультури та прогулянок, але й для святкового заходу. Наприклад, костюми у вигляді тваринок. Вони яскраві, комфортні, а також мають вушка та хвостик.


Як не помилитись з вибором спортивного одягу



Photo: Freepik


Для того, щоб ваша дитина почувалася комфортно під час занять спортом, варто детальніше ознайомитися з магазинами, що пропонують вибір дитячого одягу. Радимо звернути увагу на магазин Антошка. В Антошці вам запропонують величезний вибір якісних спортивних костюмів, які слугуватимуть вам якнайдовше.


А для того, щоб потенційно збільшити термін слугування одягу, обов’язково подбайте про наступні пункти.

  • Виготовлення з якісних матеріалів. Подивіться в бік одягу, у складі якого відсутній або є мінімальний вміст синтетичних тканин. Синтетичні волокна можуть викликати алергію, а ще такий одяг не дає вільно дихати шкірі.
  • Оберіть правильний колір. Костюми світлих відтінків краще не купувати, оскільки вам доведеться багато і часто їх прати.
  • Не забувайте про те, що діти швидко зростають. Купуйте речі за розміром і не набирайте більше, ніж потрібно для найближчого сезону. Достатньо одного, але якісного, добре пошитого, дитячого спортивного костюма на літо та на зиму. Зимові варіанти утеплені вовною та флісом,тому грати в активні ігри можна без проблем, не боячись, що дитина захворіє.
  • Якщо дитина буде займатися спортом / гуляти на вулиці, особливо в темну пору доби, подбайте про те, щоб на одязі були світловідбиваючі деталі. Це підвищить її видимість і рівень безпеки.
  • Зверніть увагу на функціональність костюма. Зручність можуть забезпечити найпростіші кишені. Особливо якщо дитина носить із собою дрібні предмети (ключі, носовичок тощо).






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук