Новий тренд: їсти солодке щодня без шкоди для організму та фігури


Опубліковано 25 Вересень 2024 о 15:00

Блог Діти в місті Кривий Ріг >  Здоров'я та спорт >  Новий тренд: їсти солодке щодня без шкоди для організму та фігури


Новий тренд: їсти солодке щодня без шкоди для організму та фігури

Photo: greenleaf.com.ua


Пам’ятаєте відчуття, коли після насолоди улюбленим десертом вас починають мучити докори сумління через зайві калорії та спожитий цукор? Тільки уявіть, тепер можна смакувати солодким щодня без шкоди для організму та фігури. Завдяки натуральним підсолоджувачам від компанії Green Leaf ви зможете отримувати задоволення від життя на повну, не відмовляючи собі в солодкому. 


Природні цукрозамінники від Green Leaf: переваги та особливості продуктів


Природні цукрозамінники – це ідеальне рішення для тих, хто піклується про здоров’я та хоче залишатися струнким. В асортименті продуктів компанії Green Leaf представлені Солодка Стевія, Ерітрітол і Монк Фрут, тому кожен зможе вибрати альтернативу цукру собі до смаку. 


Розглянемо детальніше кожен з них:

  • Солодка Стевія. Виготовляється на основі рослини стевія. Цей підсолоджувач не містить калорій, завдяки чому підходить для тих, хто стежить за вагою, а його глікемічний індекс становить 0. Використання технології HARMONIX дозволило створити продукт, що не гірчить та має рівень солодкості, який аналогічний цукру. Окрім того, вживання Солодкої Стевії від Green Leaf не нашкодить зубам. Вона термостабільна, тому підійде для приготування печива чи інших смаколиків. 
  • Ерітрітол. Виробляється з сировини натурального походження, це продукт ферментації кукурудзи. Він має нульовий глікемічний індекс та калорійність 0. Не чинить негативного впливу на зубну емаль. Завдяки використанню ерітрітолу можна створювати безліч здорових десертів. До прикладу, він чудово підходить для випічки. 
  • Монк Фрут. Здорова альтернатива цукру, що виготовляється з фрукта архат (багаторічна рослина родини гарбузових, родом з Південно-Східної Азії). Монк Фрут має приємний аромат та солодкий смак, що доповнюється фруктовими нотками. Виробляється за власною технологією компанії Green Leaf, що має назву HARMONIX, тому підсолоджувач має рівномірну солодкість. Глікемічний індекс та калорійність продукту становлять 0. Він стійкий до температурного впливу, завдяки чому підходить для використання в кулінарії.


Вибирайте саме свій природний замінник цукру, створюйте улюблені десерти, експериментуйте над новими рецептами та насолоджуйтесь солодким без шкоди для здоров’я та впливу на вагу.


Photo: greenleaf.com.ua


Де купити натуральні підсолоджувачі


На сайті компанії Green Leaf представлений широкий вибір підсолоджувачів. Зокрема, можна замовити природний цукрозамінник Солодка Стевія або ж вибрати цей продукт з корицею чи ванільним смаком. Окрім того, в асортименті також є різноманітні топінги, що чудово пасуватимуть до сніданків, суміші для випічки, напої та морозиво. Придбати продукцію можна в інтернет-магазині компанії або ж у супермаркетах країни. 


Дбайте про своє здоров’я, слідкуйте за фігурою та не відмовляйте собі в задоволенні. З Green Leaf вживання солодкого без шкоди стає реальністю. 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук